Koncert " Nat "

Torsdag den 25. Oktober kl. 19.00 i Brylle kirke

KONCERT: “NAT”

TORSDAG 25. OKTOBER KL. 19.00 I BRYLLE KIRKE Sopran Michelle Nora Lind vender tilbage med en ny koncert i Brylle, denne gang med temaet “Nat” i

samarbejde med Tina Christiansen som vil folde sig ud på tangenterne.

Koncerten er opstået ud fra ideen om at samle en række vuggeviser fra hele verden, både de fine danske, som vi kender og elsker, men også viser fra Spanien og Frankrig samt vuggesange af de store operakomponister som Donizetti og naturligvis Gershwin, som har skrevet operaklassikeren Summertime som en vuggesang i operaen Porgy & Bess. Nattens mystik og dragende melankoli har altid været et tema for komponister verden over, og til koncerten kan du bl.a. også høre Strauss’ Die Nacht og Debussys Nuit d’étoiles.

Velkommen til en aften med masser af musik, hvor du kan læne dig tilbage i minder om moders vuggesang og møde mere ukendte, smukke og finurlige sange om natten.

Varighed ca. 5 kvarter med en pause midtvejs, hvor der vil være lidt godt til ganen.